Организиране на рождени дни и семейни празници

Заповядайте заедно да отпразнуваме рождения ден на Вашето съкровище или друг семеен празник. Ще играем забавни игри под нашето емблематично дърво, а нашите заниматели ще подходят към децата с усмивка и желание. Ще хапваме вкусни лакомства, а мама, тати и компания ще се отпуснат с чаша питие и вкусни хапки в нашата градина.

„Цветна градина“ се намира на бул. „Цар Борис III“ 109 в кв.Красно село !

А ако винаги сте искали да организирате един различен детски рожден ден или друг семеен празник с близки и приятели, заповядайте в уютната атмосфера на „Цветна градина”!. Очакваме Ви, за да отпразнуваме заедно незабравими партита!

ПРАВИЛА:

  • Резервации за рождени дни се приемат само след предоставяне на капаро в размер на 100,00 лв.
  • Резервации по телефона или чрез и-мейл не се приемат!
  • Предоставено капаро не се възстановява, възможна е само еднократна промяна на резервацията /по здравословни причини/ за друг ден и час, като запазвате капарото.
  • Заявките, касаещи заявките на кетъринг, сладкарски изделия и детски менюта, по повод рождени дни се се уточняват и заплащат 1 седмица преди събитието, а корекции на същите, се допускат два дни преди датата на празненството.
  • Не се допуска внасянето на храни и напитки.
  • За да гарантираме максимум внимание, към Вас и Вашите гости, при резервиран час за парти, Ви молим да се съобразите с нашата заетост и да спазите часа на пристигане.
  • Ако искате Вашето парти да продължи и това е възможно съобразно заетостта ни, се заплаща допълнително съответно 30 минути/30 лв, 1 час/50 лв.  Молим, ако сте наясно с това намерение предварително, да ни уведомите при резервирането на вашия празник, за да предвидим желаното от Вас време.

Наемът на клуба на дете за 2 часа парти възлиза на 14.00лв. Минимален наем 120.00 лв. По време на Вашето парти в клуба няма да бъдат допускани други гости. В цената са включени двама заниматели, които ще се грижат децата според възрастта,  желанията и възможностите им, също така ще има рисунка на лице и разбира се празнично поднасяне на тортата.

Детското меню e на цена 6,00 лв. и включва пресни сандвичи /от крехка франзелка с шунка, кашкавал и крема сирене/ или тост сандвичета /с шунка и кашкавал/, солетки от пресни моркови/краставички и сокче.

Фотограф:

Цена за заснемане 120 мин. – 100 лв.

Професионална анимация:

Парти с любим герой /един актьор/

60 мин./95,00 лв

90 мин./110,00 лв.

120 мин. /120,00 лв.

Аниматорите са подготвени с реквизит и игри, които са така направени, че да са интересни и забавни за деца в широк възрастов диапазон. Така дори и при смесени групи, всички деца могат да участват и да се забавляват. При по-големи или съвсем малки деца, игрите се подбират така, че да са подходящи за съответната възраст. В цената е включено рисуване на лице с антиалергични бои, при желание.

Парти с любим герой и Ди Джей

60 мин./155,00

90 мин./185,00 лв

120 мин./195,00 лв

Шерлок Холмс – с включена пинята

90 мин./200,00 лв

120 мин./220,00 лв

Злодеи са откраднали съкровище от банката и са сложили бомба някъде в помещението. Всички трябва да помогнем на Шерлок да разгадае престъплението и да обезвреди бомбата. Много игри, танци и предизвикателства очакват всички вас, за които ще получавате по парче от карта, която ще ви отведе до скритата бомба, а свитък в нея – и до съкровището..

Да обиколим света

Ще имаме истински самолетни билети и ще летим до 10 различни държави. За всяка от тях ще разберем най-интересните неща в кратки факти и ще играем най-щурите интернационални игри, свързани с традициите и особеностите на всяка държава.

90 мин./180,00 лв

120 мин./200,00

Музикален Рожден ден /деца от 1 г. до 3 г./ 45 мин – 120 лв

Какво е празник без песни, танци и хубава музика?

Специално за най-малките рожденици от 1 г. до 3 г. , от месец декември 2019, ви предлагаме празнична музикална програма с истински инструменти и пиано!

45-минутната програма включва:

–    Любимите песнички на рожденика

–    Ритъмни музикални игри

–    Музикална анимация – свързване на движение с мелодия и текст

–    Танцови игри

ВАЖНО! Родителите също участват в музикалната програма поради специфичната възраст на децата, а и заради удоволствието от споделянето на емоцията!

ПИНЯТИ  за детски празник или друго събитие от Елиленд.

За повече информация, въпроси и предложения, моля не се колебайте да ни потърсите на телефони:

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ „ЦВЕТНА ГРАДИНА“

Работно време: 9:00ч – 21:00ч /без почивен ден/

бул. „Цар Борис III“ № 109

0887 478 329, Управител: 0886 995 844

Тук можете да изтеглите електронна покана за Вашите гости:

Изтегли Покана за „Цветна градина“ детски парти клуб