Организиране на рождени дни и семейни празници

Заповядайте заедно да отпразнуваме рождения ден на Вашето съкровище или друг семеен празник. Ще играем забавни игри под нашето емблематично дърво, а нашите аниматори ще подходят към децата с усмивка и желание. Ще хапваме вкусни лакомства, а мама, тати и компания ще се отпуснат с чаша питие и вкусни хапки в нашата градина.

„Цветна градина“ се намира на бул. „Цар Борис III“ 109 в кв.Красно село и на ул. „Ловен парк“ 2 в кв. Дианабад!

А ако винаги сте искали да организирате един различен детски рожден ден или друг семеен празник с близки и приятели, заповядайте в уютната атмосфера на „Цветна градина”!. Очакваме Ви, за да отпразнуваме заедно незабравими партита!

ПРАВИЛА:

  • Резервации за рождени дни се приемат само след предоставяне на капаро в размер на 100,00 лв на място или по банков път.
  • Резервации по телефона или чрез и-мейл не се приемат!
  • Предосатвено капаро не се възстановява, възможна е само промяна на резервацията за друг ден и час като използвате вече оставеното капаро.
  • Корекции, касаещи заявките на кетъринг, сладкарски изделия и детски менюта, се правят до два дни преди датата на празненството.
  • Не се допуска внасянето на храни и напитки.
  • За да гарантираме максимум внимание, към Вас и Вашите гости, при резервиран час за парти, Ви молим да се съобразите с нашата заетост и да спазите часа на пристигане.
  • Ако искате Вашето парти да продължи и това е възможно съобразно заетостта ни, се заплаща допълнително съответно 30 минути/30 лв, 1 час/50 лв.  Молим, ако сте наясно с това намерение предварително, да ни уведомите при резервирането на вашия празник, за да предвидим желаното от Вас време.

Наемът на клуба на дете за 2 часа възлиза на 12.00лв. Минимален наем 100.00 лв. По време на Вашето парти в клуба няма да бъдат допускани други гости. В цената са включени двама аниматори, които ще забавляват децата според възрастта,  желанията и възможностите им, също така рисунки на лице и разбира се празнично поднасяне на тортата.

Детското меню e на цена 6,00 лв. и включва пресни сандвичи /от крехка франзелка с шунка, кашкавал и крема сирене/ или тост сандвичета /с шунка и кашкавал/, солетки от пресни моркови/краставички и сокче.

Фотограф:

Цена за заснемане 120 мин. – 70 лв.

Професионална анимация от Парти агенция „Кинето Фън“:

- Парти с любим герой /един актьор/ 60 мин.-80,00 лв/90 мин.-90,00 лв.

Партито включва: Професионален аниматор, костюм на избран приказен герой, забавни игри, рисуване на лице, свещички и фонтан за тортата.
Описание: Ще се забавлявате заедно с Фея, Пепеляшка, Бел, Спящата красавица, Снежанка, Жасмин, кралица Елза, принцеса Анна или Олаф от Замръзналото Кралство, Астрид от „Как да си дресираш дракон“,Том, Джери, Мечо Пух, Мини Маус, Пипи, Червената шапчица, Стефани от Мързел град, щурата Вещица, Клодийн от Monster High, Индианка, Пиратка, Динозавър, Спайдермен, Батман,Пират, Хълцук от „Как да си дресираш дракон“, Мики Маус, Клоун, Принц, Рицар, Каубой, Магьосник, Мускетар, Самурай, Спортакус, Спондж Боб, Супермен, Костенурките нинджа, Рудолф. На вашия рожден ден ще се забавлявате заедно с весели игри и много приключения. Всяко детенце, което желае ще бъде нарисувано със специални хипоалергични бои за лице. Игрите се подбират спрямо възрастта на децата, така че всички да участват и да се забавляват.

- Парти с любим герой и Ди Джей - Времетраене: 90 мин. – 150,00 лв

Партито включва: Аниматор в костюм на Мики или Мини Маус, Дора Изследователката, Хълцук или Астрид, принцеса Анна, кралица Елза или Олаф, Диджей с цялостна озвучителна техника, рисуване на лице, забавни тематични състезания, дискотека, специално съкровище, свещички и фонтан за тортата.

- Тийн парти - Времетраене: 90 мин. – 150,00 лв

Партито включва: Професионален аниматор, диджей с цялостна озвучителна техника, рисуване на лице, забавни тематични състезания, дискотека, бонбонено съкровище, свещички и фонтан за тортата.
Описание: Чувствате ли се пораснали за детско парти? Детските игри не ви вълнуват? Тогава „Тийн парти“ е специално за вас! Заедно ще направим истински купон. Танцов маратон на най-модерните хитове, тийнейджърски състезания и артистичен грим са малка част от изненадите, които сме подготвили, за да се почувствате специални на вашето парти и то дълго да се помни от всички.

- Лов на съкровище - Времетраене: 90 мин. – 150,00 лв

Партито включва: Професионален аниматор, диджей с цялостна озвучителна техника, материали и реквизити за игрите, забавни игри и тематични състезания, загадки и кодове, рисуване на лице, съкровище от шоколадови монети, свещички и фонтан за тортата.
Описание: Впуснете се в едно незабравимо приключение в търсене на изгубеното съкровище. Два отбора следотърсачи ще се съревновават в щури предизвикателства, дешифриране на загадки, откриване на следи, преодоляване на забавни изпитания и още…. Дали ще сглобят парчетата от картата? Къде се крие съкровището? Кой пръв ще стигне до него? …. … Предстои да разберем!

- Околосветско пътешествие - Времетраене: 90 мин. – 150,00 лв

Партито включва: Професионален аниматор, диджей с цялостна озвучителна техника, специални тематични реквизити, забавни тематични състезания, дискотека, свещички и фонтан за тортата.
Описание: Грабвайте куфарите, защото за вашия купон ще си направим околосветски парти маратон. Яли ли сте с китайски клечки, яздили ли сте камила, танцували ли сте хавайски танци? Пълна околосветска изненада за неповторим празник.

- Спортна анимация с ФитКидс® – уникална по рода си в България Мулти-спортни игри, съобразени с възрастта на децата, възрастова група: 3+ години

Възможни са няколко варианта с различна продължителност за Спортна анимация:
– 90 минути – 140 лв.
– 60 минути – 120 лв.
– 45 минути – 100 лв.

Поради натоварения седмичен график на ФитКидс®, единствените дни, в които поемаме ангажименти за празненства със спортна анимация са събота и неделя и с предварителна заявка минимум 7 дни преди събитието.

За повече информация, въпроси и предложения, моля не се колебайте да ни потърсите на телефони:

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ „ЦВЕТНА ГРАДИНА“

Работно време: 9:00ч – 21:00ч /без почивен ден/

бул. „Цар Борис III“ № 109

0887 478 329, Управител: 0886 995 844

ул. „Ловен парк“ № 2

0876 802 800, Управител: 0886 252 776

 

Тук можете да изтеглите електронна покана за Вашите гости:

Изтегли Покана за „Цветна градина“ в Красно село

Изтегли Покана за „Цветна градина“ в Дианабад

Изпрати електронна покана