За Контакти

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ „ЦВЕТНА ГРАДИНА“

ДИАНАБАД

ул. „Ловен парк“ 2, бл. 4

0876 802 800

0886 252 776

Работно време:

9:00ч – 21:00ч /без почивен ден/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

КРАСНО СЕЛО

бул. „Цар Борис III“ № 109

0887 478 329

0886 995 844 

Работно време:

10:00ч – 21:00ч/без почивен ден/

Facebook

Twitter

Instagram

 

E-mail: cvetnagradina@ymail.com